Майбутні журналісти побували на «радіокухні»

Після теоретичних занять у Школі сучасної журналістики з підготовки матеріалів  на радіо слухачі ознайомилися із роботою відділу новин товариства «Радіо ТОН».  Як готується випуск новин на радіо? Що таке цільова аудиторія і у  чому особливості  випуску новин для кожної з них? Приміром, чим відрізніються новини на “Radio ROKS”  від новин на радіо “Мелодія”, місцеві випуски яких готують журналісти відділу? Як вибирати синхрони?  Які особливості новин на радіо? Про це та інше розповіла майбутнім журналістам Любов Красновська. 

Довідалися слухачі школи журналістики і про процес підготовки та ведення прямого ефіру в авторських програмах,  про те, як вибираються теми та співрозмовники, як готується сценарій , з якими ризиками може стикнутися ведучий, чому необхідна тісна співпраця із звукорежисером тощо.

Усі слухачі школи сучасної журналістики вперше побували на радіо і побачили «кухню» створення новин та програм.Діє школа при Тернопільському прес-клубі.

image_print
Loading...
Використання матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється тільки за умови прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на www.pressclub.te.ua