Зеленського у Тернополі представлятиме також дуже веселий чоловік

08.02.2019, 16:18
1300 Переглядів

Нарешті стало відомо, хто представлятиме на Тернопільщині одного з найрейтинговіших на сьогодні кандидатів у Президенти України, шоумена і актора Володимира Зеленського. За повідомленням представників так званої «Зе!Команди», це буде Віктор Гевко – добре відомий не лише тернополянам керівник команди Ліги сміху «V.I.P» Тернопіль, актор та співавтор популярних  гумористичних скетч-серіалів «Країна У» та «Казки У» на телеканалі ТЕТ. В першому серіалі він виконує роль простакуватого, але надзвичайно винахідливого Кума, а в другому – зовсім не страшного вампіра Дракули. Також Віктора Гевка знають, як учасника проекту студії “95-й квартал” “Бійцівський клуб”, неодноразового переможця шоу “Розсміши коміка», дуже популярного тамаду та ведучого різноманітних розважальних заходів.

   З біографії: Віктор Леонідович Гевко народився 28 травня 1985 року у смт. Товсте Заліщицького району Тернопільської області, українець, закінчив Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. Працював начальником відділу маркетингу ТРЦ «Подоляни». Одружений, має маленького сина. Є рідним братом відомого тернопільського підприємця Володимира Гевка.

   Сказати, що до цього часу Віктор Гевко не мав жодного відношення до політики, не можна. Так, зокрема, у 2015 році він балотувався в депутати Тернопільської обласної ради за списком Блоку Петра Порошенка «Солідарність», хоча йшов як безпартійний. Про те, що не є байдужим до політики, Віктор Гевко зазначав свого часу  і у напівжартівливій бліц-анкеті на сайті https://kvnua.net/kvn-lichnosti/55-blits-anketa-viktor-gevko . Так на запитання про свої заняття він відповів, що це «Робота, просування ресторанів, деколи політика».

На фото – Віктор Гевко 

Фото з сайту https://girko.net/profile/4529/

08.02.2019, 04:18
1300 Переглядів