У Тернополі невідомі підпалили декілька тисяч примірників газет ВО “Свобода»

29.09.2012, 15:25
202 Переглядів

За інформацією прес-служби ВО «Свобода, сьогодні зранку, 29 вересня 2012 року, невідомі зловмисники вибили скло у дверях офісу Тернопільської міської організації Всеукраїнського об’єднання “Свобода” та підпалили декілька тисяч примірників газет Всеукраїнського об’єднання “Свобода”. Зазначимо, що цей той самий тираж газет, який було вкрадено у ніч з 8 на 9 вересня http://www.ternopil.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/032524/).
“Учора ввечері міський відділ міліції повернув нам вкрадені газети. Вночі хтось розбив скло у дверях і підпалив газети. Ми думаємо, що це підпал, оскільки вогонь розповсюджувався не з боків, а з середини складених пачок. Звичайно, що ми дочекаємося з цього приводу офіційної версії міліції, яка, не виключено, знову зробить крайніми безхатченків”, – зазначив голова міської організації ВО “Свобода” Роман Навроцький.
За словами свободівця, вогонь пошкодив 20 пачок, у кожній з яких було по 800 примірників часопису ВО “Свобода”.
“Очевидно, що комусь невигідний зміст цього видання, в якому критикується чинна антинародна влада та проливається світло на речі, які відбуваються у нашій країні”, – наголосив націоналіст.
Нагадаємо, що минулоріч із офісу Тернопільської “Свободи” було викрадено оргтехніку та партійну документацію. На жаль, міліціянти до цього часу не знайшли злочинців, стверджує прес-служба  «Свободи».

29.09.2012, 03:25
202 Переглядів