Асоціація благодійників України оголошує активну фазу 11-го  Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2017»

09.11.2017, 21:17
173 Переглядів

Метою конкурсу є відзначення кращих українських благодійників і найбільш ефективних доброчинних ініціатив.  Ще навесні 2017 року, після підбиття результатів Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2016», керівні органи Конкурсу та Засновник (Асоціація благодійників України) прийняли рішення щодо оголошення наступного 11-го Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2017». Традиційно, активну фазу конкурсу оголошують восени. Дедлайн – 15 лютого 2018 р.

У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2017 року; благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа.

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Заявку можна завантажити за посиланням. Заповнену заявку надсилати електронною поштою на адресу: konkurs.blago@gmail.com. До заявки доцільно додати заскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи). Автори конкурсних заявок несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації.

Цьогоріч переможців визначатимуть в чотирнадцятьох основних, двох індивідуальних та трьох спеціальних номінаціях.

Основні колективні номінації:

  1. Благодійність великого бізнесу.
  2. Благодійність середнього бізнесу.
  3. Благодійність малого бізнесу.
  4. Корпоративна благодійність.
  5. Колективне волонтерство.
  6. Всеукраїнська благодійність.
  7. Регіональна благодійність.
  8. Благодійність в охороні здоров’я.
  9. Благодійність в освіті та науці.
  10. Благодійність в культурі та мистецтві.
  11. Благодійність в соціальній сфері.
  12. Благодійність в захисті України.
  13. Благодійність неурядового сектору.
  14. Молодіжна та дитяча благодійність.
  15. Благодійна акція.

Індивідуальні номінації:

  1. Громадянська благодійність.
  2. Волонтер року
  3. Меценат року

Спеціальні номінації:

  1. Народний благодійник.
  2. Благодійність у медіа. 
  3. Допомога з-за кордону.

Визначення переможців конкурсу відбуватиметься після закінчення прийому заявок, а саме з 15 лютого 2017 року.

Церемонія нагородження переможців традиційно відбудеться навесні 2018 року у Києві. Нагорода конкурсу «Благодійна Україна» – благодійний «Оскар», унікальна бурштинова статуетка «Ангел добра», що стала уже синонімом благодійності в Україні.

Кінцевий термін подачі заявок – 15 лютого 2018 року.

Детальніша інформація за телефоном: 063-48-49-345; 097-119-77-09.

e-mail: konkurs.blago@gmail.comhttp://vboabu.org.ua/http://blagoukraine.org/ .

Про Національний конкурс «Благодійна Україна». Національний конкурс «Благодійна Україна» –  щорічний всеукраїнський конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» з метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик. Конкурс розпочав свою історію у 2007 році, а в форматі «Благодійна Україна» – проводиться з 2012 року.  У цьому році стартував 11-й, а в форматі «Благодійна Україна» – 6-й за рахунком конкурс.

Файли

 

09.11.2017, 09:17
173 Переглядів