«Державне фінансування політичних партій – як покласти край політичній корупції?»

08.11.2017, 08:11
160 Переглядів

Дводенне навчання відбудеться у м.Києві для активістів Північно-Західного регіону – 4-5 грудня 2017 року, для Південно-Східного – 6-7 грудня 2017 року. Дедлайн – 15 листопада 2017 р. Мета заходу – дати учасникам базові знання щодо засад державного фінансування політичних партій та навчити застосовувати інструменти для контролю за фінансовою доброчесністю політичних сил України. До участі запрошуються громадські активісти, журналісти та інші зацікавлені особи.

Протягом двох днів семінару учасники матимуть нагоду отримати знання на такі теми:

  • Прозорість політичних фінансів: український вимір. Або як запровадження державного фінансування партій дозволить зберегти мільярди бюджетних коштів.
  • Державне фінансування партій: міжнародний вимір
  • Фінансова діяльність партій та контроль за державними коштами під час виборчих кампаній
  • Як держава контролює політичні фінанси. Позитивні та негативні практики
  • Фінансовий звіт партій: на що звертаємо увагу?
  • Як провести журналістське розслідування?
  • Як правильно побудувати комунікаційну стратегію на місцевому рівні.

Більш детальна інформація буде надіслана учасникам, які пройдуть відбір. Участь – безкоштовна. Організатори оплачують проживання, харчування, проїзд.

Відбір учасників відбуватиметься за відповідями у анкетах, котрі необхідно заповнити до 15 листопада 2017 року. Про результати розгляду буде повідомлено 17 листопада. Пріоритет під час відбору матимуть апліканти з найкраще описаною мотивацією до участі.

Якщо у вас є запитання, просимо звертатися: office@cpsa.org.ua т. +38 (067) 506 8162

Семінари організовує Центр “Ейдос” у співпраці з коаліцією  «Гроші партій під контролем» за сприяння та фінансової підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні.

08.11.2017, 08:11
160 Переглядів