Діятиме Медіашкола децентралізації для регіональних журналістів

26.09.2017, 08:03
106 Переглядів

Академія української преси за сприяння  Програми «U-LEAD з Європою», що реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, розпочинає масштабний всеукраїнський проект за інформаційної підтримки Національної спілки журналістів України. Проект спрямований на підвищення якості фахового висвітлення реформи децентралізації в Україні.

До участі запрошуються журналісти, які висвітлюють реформу децентралізації та прагнуть вдосконалити свої знання та вміння, пройшовши навчання в рамках 3-денної «Медіашколи децентралізації для українських регіональних журналістів».

Метою проекту є створення мережі кваліфікованих журналістів, які будуть займатися професійним висвітленням реформи децентралізації по всій Україні.

Медіашкола відбудеться протягом жовтня 2017 року – березня 2018 року в 24-х областях України.

У жовтні заходи проходитимуть у 4-х областях України (Львівська, Волинська, Рівненська, Тернопільська). Відповідно, перевага надаватиметься представникам медіа з цих регіонів.

Дати та місця проведення Медіашколи:

16-18 жовтня – Львів

16-18 жовтня – Рівне

23-25 жовтня – Луцьк

25-27 жовтня – Тернопіль

Заповнити анкету >>>

Відбір учасників здійснюється на конкурсній основі.
Протягом 3-х днів учасники матимуть змогу підвищити рівень знань з висвітлення реформи та отримати допомогу у створенні професійного матеріалу, що буде опублікований у ЗМІ, які вони представляють. Після участі у тренінгу та публікації кінцевого продукту, журналісти матимуть можливість знову обмінятися та поділитися своїм досвідом. По завершенню проекту роботи журналістів будуть опубліковані у збірнику, присвяченому висвітленню питань децентралізації.
Організатори покривають всі витрати на проїзд, харчування та проживання (одномісні номери).

Контактна особа:

Юлія Гуза, асистент проектів АУП, (063)1420961
info@aup.com.ua
_________________________
U-LEAD з Європою – програма, яка спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Підтримує створення прозорої і підзвітної багаторівневої системи управління, яка реагуватиме на потреби громадян.

 

26.09.2017, 08:03
106 Переглядів