Журналістів запрошують на конференцію «Розвиваємо мале та середнє підприємництво – будуємо майбутнє»

04.10.2017, 15:04
152 Переглядів

10-11 жовтня 2017 р. на конференції Програми USAID «Лідерство в економічному врядуванні» (ЛЕВ) «Розвиваємо мале та середнє підприємництво (МСП) – будуємо майбутнє» ми представимо: останні законодавчі ініціативи Програми щодо зниження дозвільних бар’єрів у господарській діяльності, впорядкування розміщення зовнішньої реклами, дерегуляції у зовнішньоекономічної діяльності. Окрім того, будуть представлені результати роботи у сфері регуляторної політики, розробки регіональних стратегій, підвищення експортного потенціалу МСП тощо. Учасникам конференції представлять основні бар’єри та зміни, що відбулися у бізнес-середовищі з точки зору МСП (на базі результатів Щорічної оцінки ділового клімату). Зокрема, вперше ознайомимо з  регіональним виміром ділового середовища з точки зору МСП. Конференція покликана стати майданчиком для представників влади, бізнесу, експертного середовища та громадянського суспільства для обговорення шляхів посилення ролі МСП в економіці. Програма конференції передбачає пленарні сесії, в рамках яких буде представлено напрацювання та досягнення у пріоритетних для Програми USAID ЛЕВ напрямках. На конференції виступатимуть народні депутати, представники місцевої влади пілотних регіонів Програми, регіональні партнерські організації, одним з ключових завдань яких є об’єднувати та підтримувати малий та середній бізнес на місцях, експерти Програми USAID ЛЕВ. Другий день конференції присвячено роботі з регіональними партнерами Програми USAID ЛЕВ.

Запрошені спікери:

Ксенія Ляпіна,  Голова Державної регуляторної служби України

Віктор Галасюк, Голова Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва

Вікторія Пташник, народний депутат України (узгоджується)

Оксана Продан, народний депутат України, Голова правління  ГО «Фортеця» (узгоджується)

Роман Шпек, Голова ради Незалежної асоціації банків України (НАБУ)

Геннадій Чижиков, Президент Торгово-промислової палати України

Альгірдас Шемета, Бізнес-омбудсмен України, Рада бізнес-омбудсмена (узгоджується)

Юрій Єхануров, Президент Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України, к.е.н., професор КНУ імені Тараса Шевченка

Денис Гутенко, директор Департаменту розвитку підприємництва  Міністерства економічного розвитку і торгівлі України (узгоджується)

 Місце проведення: м. Київ, конференц-хол «ДЕПО» (вул. Антоновича 50, конференц-зал «Індиго»). Акредитація за електронною адресою: irina@kse.org.ua (Ірина Собецька) або за тел.: +380-67-434-72-15.

Журналістам з регіонів відшкодують кошти за проживання та проїзд, прохання зголоситись до 05 жовтня 14:00

Попередня програма додається. USAID LEV_Програма заключної конференції ЛЕВ__станом на 3 10 2017

04.10.2017, 03:04
152 Переглядів