Журналістів регіональних ЗМІ запрошують на польсько-німецьку школу у Львові та Жешові

07.06.2017, 17:27
168 Переглядів

Оголошується набір на другу польсько-німецьку літню школу для молодих журналістів регіональних і місцевих українських ЗМІ, що проходитиме у Львові та Жешові 21-30 вересня 2017 року.  Вимоги до кандидатів:

  • Стала співпраця з регіональним чи місцевим засобом масової інформації в будь-якому регіоні України
  • Вік до 35 років
  • Бажання отримати новий професійний досвід
  • Готовність узяти участь у всіх заходах школи

У заявці слід зазначити прізвище та ім’я, вік, регіон і назву ЗМІ, з яким ви співпрацюєте, контактну інформації редакції, ваші контакти (телефон, електронну пошту), а також написати короткий мотиваційний лист.

Заявки надсилати до 30 липня 2017 року на адресу pavliv@ucu.edu.ua . Телефон для довідок 067-315-

Головною метою цього проекту буде ознайомлення журналістів з України із методами праці та умовами діяльності регіональних та місцевих мас-медіа у Польщі та Німеччині. Програма занять включатиме лекції та майстер-класи фахівців із польських та німецьких університетів. Передбачено також ознайомчі візити в редакціях ЗМІ. Це створить добру нагоду для підвищення професійних вмінь та навичок для журналістів, а також для налагодження ними міжнародних контактів.

Додатковою метою є підтримка формування демократичної медіасистеми на Україні та розширення співпраці між польськими, німецькими та українськими ВНЗ.

Проведення літньої школи стало можливим завдяки фінансовій підтримці, наданій Міністерством закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини за посередництвом Фонду Польсько-німецької Співпраці, а також Підкарпатським воєводством і Жешівським університетом. Безпосередніми виконавцями є Інститут політичних наук Жешівського університету та Школа журналістики УКУ у Львові, яка займатиметься, зокрема, відбором учасників проекту.

Безпосередньо ознайомитись з діяльністю польських журналістів учасникам літньої школи дозволять відвідини редакцій щоденної газети „Nowiny”, Polskiego Radia Rzeszów та Ośrodka Telewizji Polskiej у Жешові.

07.06.2017, 05:27
168 Переглядів