Завершується реєстрація на воркшоп для журналістів “СПІЛЬНО від Суспільного”

11.06.2019, 15:14
138 Переглядів

14 червня Академія суспільного мовлення проводить воркшоп для журналістів про особливості висвітлення процесу децентралізації, а також роботи із статистичними даними. Сьогодні, 11 червня, завершується реєстрація.  Своїм досвідом ділитимуться:

  • команда проєкту “СПІЛЬНО”,
  • генпродюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей
  • медійний аналітик, викладач Києво-Могилянської академії й Могилянської школи журналістики, а також тренер DW Akademie та Stopfake.org Михайло Кольцов із лекцією “Data-журналістика? Просто про складне”.

UA: ТЕРНОПІЛЬ став однією з перших філій Суспільного, які почали виробництво щотижневого проєкту для загальнонаціонального телеканалу UA: ПЕРШИЙ. Проєкт “СПІЛЬНО” присвячено децентралізації і наприкінці завершення першого сезону, команда готова поділитись своїм досвідом та на власних помилках розказати, як воно робити проєкт про реформи, коли сам знаходишся в команді реформаторів.

Нагадаємо, в 2017 році на Суспільному мовленні України почала працювати команда реформаторів на чолі з Зурабом Аласанією, чия стратегія розвитку була визнана Наглядовою Радою найкращою з усіх, що було подано на відкритий конкурс. З того моменту відбулись складні процеси реформування. Про них поговоримо з генпродюсеркою регіонального мовлення Суспільного Марією Фрей.

Про те, як використовувати статистичні дані для створення журналістського матеріалу, учасникам розповість медійний аналітик, викладач Києво-Могилянської академії й Могилянської школи журналістики, а також тренер DW Akademie та Stopfake.org Михайло Кольцов.

  • Час проведення: 14 червня 13:00 – 16:30
  • Місце проведення: Центр Науки Тернополя, м. Тернопіль, Площа Героїв Євромайдану, 4
  • Реєстрація — до 11 червня.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням.
Ми будемо раді всім, але найкраще працювати в оточенні 25 креативних та відкритих однодумців.

Можлива компенсація проїзду учасників із інших міст (за умови наявності квитків і паспорта).

Кому це може бути цікаво?

  • журналістам, які вже давно працюють з темою реформ,
  • журналістам, які тільки починають працювати з темою реформ,
  • журналістам, які помилялись і не знали, як виправити помилку,
  • блогерам, які мріють про якісну кар’єру,
  • журналістам з маленьких видань (газети ОТГ).

Нагадаємо, Академія суспільного мовлення проводить воркшопи в таких регіонах: 10 червня “СПІЛЬНО із Суспільним” відбувся в Черкасах, 11 червня — в Одесі,14 червня — у Тернополі, 18 червня — у Харкові.

Проєкт “СПІЛЬНО” створено суспільним мовленням України та Deutsche Welle Akademie за підтримки GIZ Україна через “U-LEAD з Європою”.

11.06.2019, 03:14
138 Переглядів