Команда тернопільських журналістів стала чемпіоном третьої футзальної ліги!

10.03.2018, 18:22
184 Переглядів

Майже п’ять місяців боротьби, чотирнадцять проведених матчів і в підсумку в суперечці 16-ти команд третьої Тернопільської футзальної ліги перемогу святкувала команда «Кореспондент». 
10 березня в останньому турі визначався чемпіон. В очному двобої зустрілися головні претенденти на титул – «Кореспондент» та «Сателіт-2015». «Кореспонденту», щоб стати чемпіоном, достатньо було не програти, натомість «Сателіту», щоб виграти «золото», обов’язковою була перемага, адже за однакової кількості очок вище у турнірній таблиці розташується та команда, яка матиме кращі показники в особистій зустрічі, в даному випадку – «Сателіт».
 У поєдинку, який тримав глядачів у напрузі до останньої секунди, перемогу в гострій чоловічій боротьбі святкував «Кореспондент». 6:4 – з таким рахунком переміг «Кореспондент», який феєричною грою у цьому сезоні заслужив на чемпіонство. Команда рівно, без зривів пройшла груповий і фінальний етап, була лідером практично від початку чемпіонату, і її гравцям безперечно личитимуть золоті медалі третьої футзальної ліги. Набравши 36 очок (12 перемог при двох поразках), команда тернопільських журналістів стала чемпіоном! Особливі вітання нашим колегам- Віталію Поповичу, Денису Лучці та Руслану Доротяку!

10.03.2018, 06:22
184 Переглядів