Конкурс відео від Представництва ЄС

13.04.2018, 09:39
226 Переглядів

Триває прийом відеоробіт для участі у четвертому щорічному Конкурсі від Представництва ЄС. Найкращі відеоролики зможуть отримати призи у розмірі до 12 тис.грн. У фокусі цьогорічного конкурсу – теми європейської освіти та співпраці між Україною та ЄС. Наприклад:

  • Чи є різниця між європейською та українською освітою?
  • Як це – навчатися українцю в Європі?
  • Як українські школи та університети стають ближчими до європейських стандартів?
  • Якою буде українська та європейська освіта через 20 років?
  • Як рух України до ЄС вже зараз змінює твоє місто?

Відео може бути соціальною рекламою, репортажем, влогом, музичним кліпом абощо. Ніяких обмежень щодо формату, стилю, польоту фантазії!

Роботи приймаються у двох категоріях: професіоналів (ті, що мають освіту та професійний досвід у сфері виробництва відео) та аматорів.

Усі конкурсанти отримають дипломи та сувеніри від Представництва ЄС в Україні, а автори трьох найкращих робіт у кожній з категорій – грошові призи від 2 до 12 тис.грн.

Для участі у конкурсі відео мають відповідати зазначеній тематиці, , бути оригінальними , не використовувати об’єкти чужої інтелектуальної власності та тривати не довше 3-х хвилин.  Прийом робіт триватиме до 15 липня. Переможців обиратимуть члени журі, серед яких гендиректор “Артхаус Трафік” Денис Іванов, екс-головний продюсер “Нового каналу” Оксана Панасівська, засновник PIN-production Юрій Панін і  радник відділу преси та інформації Представництва ЄС Вікторія Давидова.

Протягом серпня переможці будуть оголошені на сайті проекту http://euroquiz.org.ua/.

Детальну інформацію можна знайти на сторінці конкурсу http://euroquiz.org.ua/video-contest.

Проект “Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС” є ініціативою та фінансується  Представництвом Європейського Союзу в Україні, виконавцем проекту є ГО “Фундація “Відкрите суспільство”. 

13.04.2018, 09:39
226 Переглядів