Майбутніх журналістів запрошують до участі у третій «Медіалабораторії» 

23.03.2018, 08:12
317 Переглядів

Якщо ти навчаєшся на журналіста та бажаєш здобути практичні навички у сфері медіа від зірок української журналістики, запрошуємо тебе до участі у третій «Медіалабораторії» Школи практичної журналістики Академії української преси. «Медіалабораторія» відбудеться 18-21 квітня 2018 року в місті Києві. До участі запрошуються студенти зі всієї України, що здобувають освіту за напрямом «Журналістика» усіх курсів навчання.

Протягом 4 днів ти разом з друзями дізнаєшся про роботу телебачення, радіо, друкованої преси та онлайн-видань, а також у вас буде унікальна можливість випробувати себе у якості журналістів на Шостій міжнародній науково-методичній конференції «Практична медіаграмотність: міжнародний досвід та українські перспективи», яка відбудеться 20-21 квітня 2018 року в м. Києві.

Організатори покривають витрати на проїзд, харчування та проживання учасників.

Найкращі роботи будуть розміщені на сайті Академії української преси.

Заповнити анкету учасника >>>

Контактна особа:
Юлія Кулик, асистент проектів АУП
телефон: 050-734-45-79
електронна пошта: info@aup.com.ua

Проведення цього заходу, а також весь проект з впровадження медіаграмотності в Україні мали підтримку американського народу, що була надана через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Інтерньюс. Зміст матеріалів є виключно відповідальністю Академії української преси та необов’язково відображає точку зору USAID, уряду США та Інтерньюс.

 

23.03.2018, 08:12
317 Переглядів