Прес-тур з економічної  тематики  для регіональних  журналістів

04.12.2017, 09:10
224 Переглядів

Український кризовий медіа-центр запрошує редакторів та журналістів з регіонів України взяти участь у дводенному прес-турі за економічною тематикою до Києва 14-15 грудня 2017 рокуПід час прес-туру можна дізнатися: що очікувати від банків у 2018 році, результати реалізації фінансової реформи у 2017 році, підсумки року після націоналізації Приватбанку.Що таке монетарна політика і якою вона буде у 2018 році?

Під час прес-туру Ви відвідаєте прес-брифінг за результатами засідання правління Національного банку з питань монетарної політики, на якому приймаються рішення про грошово-кредитну політику країни. Ви зможете поставити запитання представникам НБУ щодо тенденцій в економіці, інфляційних очікувань, політики кредитних та депозитних ставок.

Як побудована система інформування про рішення з монетарної політики розповість прес-служба Національного банку України (НБУ). Під час неформального тренінгу прес-служба НБУ підкаже де шукати інформацію про монетарну політику НБУ, познайомить із характерною для центральних банків світу процедурою “ембарго” та  розповість, на що варто звертати увагу під час традиційних брифінгів за результатами засідання правління Національного банку з питань монетарної політики.

Чому порятунок великих банків може бути стратегічно важливим для держави?

На круглому столі Незалежної асоціації банків України: “Націоналізація банків: досвід практичного впровадження в інших країнах та українські реалії” Ви дізнаєтесь від міжнародних та українських експертів, представників Національного банку про досвід оздоровлення банківських ринків різних країн. Своїм досвідом поділяться представники центробанків: Литви, Іспанії, Італії, Казахстану.

Якою повинна бути стратегія економічного розвитку України?

Також Ви відвідаєте круглий стіл за участі експертів міжнародних аналітичних центрів,  присвячений економічним підсумкам року. Серед тем дискусії: перспективи зростання української економіки в 2018 році, ефективність впроваджуваних реформ, глобальні економічні тренди.

Детальна програма буде надіслана додатково.

Участь у прес-турі є безкоштовною. Витрати на проїзд (поїздом або автобусом за наявності оригіналів квитків), проживання та харчування за рахунок організаторів.

Для участі потрібно заповнити анкету за посиланням до 12:00 7 грудня 2017 року. Відібрані учасники отримають лист з підтвердженням до 8 грудня до 12:00.

За додатковою інформацією звертайтесь, будь ласка, до Юлії Тьоткіної за телефоном +380677915920 або електронною поштою ytyotkina@gmail.com

 

04.12.2017, 09:10
224 Переглядів