Тернопільська філія Суспільного: менеджера та продюсера поки не обрано

07.12.2017, 12:34
161 Переглядів

Правління Національної суспільної телерадіокомпанії України 5 грудня завершило співбесіди з кандидатами, що взяли участь у відкритому конкурсі на посади менеджерів і продюсерів регіональних філій компанії. Конкурсний відбір відбувся у 23 областях. Було заповнено 12 із 22 вакансій менеджерів та 16 із 23 вакансій продюсерів. «З 11 грудня новообрані менеджери та продюсери філій вступлять на свої посади у регіонах. Із менеджерами та продюсерами філій підпишуть строкові трудові договори на один рік, які за результатами роботи можуть бути продовжені. Решту позицій ми залишаємо відкритими (офіційна формула по них – “конкурс вважається таким, що не відбувся”) і плануємо продовжити цю роботу в лютому. Нові конкурси буде оголошено за місяць до початку, щоб у кандидатів було ще більше часу для підготовки», повідомляє http://1tv.com.ua/news/channel/97432.

У п’яти регіональних дирекціях ПАТ НСТУ конкурси вважаються такими, що не відбулися, – не обрано менеджера та продюсера. Серед них – Тернопільська.

«У рамках конкурсу я отримав можливість проаналізувати свій 18-річний досвід в журналістиці. Як це не дивно, на це ніколи не вистачало часу. А висновки зробив для себе доволі несподівані. Окрім цього, під час підготовки до конкурсу народилося багато нестандартних ідей, які планую зреалізувати у сфері медіа. Так що конкурс виявився для мене сильним мотиватором творчого пошуку. Окремо хочу відзначити креативний підхід до проведення співбесіди конкурсною комісією НСТУ. Було цікаво. Респект за це!!!!! Усім дякую, хто за мене тримав кулаки», – написав на своїй сторінці у Фейсбук один з претендентів на посаду, наш колега Ігор Бенцал.

Нагадаємо, вперше в історії НСТУ керівників регіональних філій обирали відкритим конкурсом, взяти участь у якому могли всі охочі, що відповідали кваліфікаційним вимогам Положень про конкурсний відбір на посаду менеджера та продюсера філії. Також вперше для керівництва філіями запроваджено дві різні посади: продюсер, що відповідає за контент, та менеджер, який виконує лише адміністративні функції та має у обов’язках пряму заборону втручатися у творчі питання. Загалом заявки на участь у конкурсному відборі подали 234 кандидати: 124 – на позиції продюсерів філій, 110 – на менеджерів. Прийом документів тривав із 8 до 21 листопада. Співбесіди з кандидатами на посади продюсерів та менеджерів філій Суспільного розпочалися 27 листопада й тривали до 5 грудня.

07.12.2017, 12:34
161 Переглядів