Триває реєстрація на тренінг «Цілі сталого розвитку до 2030 року. Створюємо професійні матеріали»

09.10.2017, 09:34
168 Переглядів

19-20 жовтня 2017 року ООН в Україні та Академія української преси організовують тренінг «Цілі сталого розвитку до 2030 року. Створюємо професійні матеріали». Захід відбудеться у Пущі Лісовій (точну адресу буде повідомлено зареєстрованим учасникам). До участі запрошуються професійні журналісти, які цікавляться тематикою сталого розвитку, реформ, міжнародних зобов’язань України.

Для реєстрації запрошуємо заповнити анкету за цим посиланням>>>

Дедлайн подачі заявок – 15 жовтня 2017 р.

Проект програми тренінгу – за посиланням:

http://www.aup.com.ua/uploads/UNDP_training_program.pdf.

Програму буде оновлено й розміщено за цим посиланням.

Участь у тренінгу є безкоштовною. Харчування за рахунок організаторів. Учасникам з інших міст надається місце у готелі (розміщення у двомісних номерах). Компенсація витрат на проїзд здійснюється організаторами на підставі квитків (економ клас, потяг або автобус). Будь ласка, не купуйте квитків до отримання підтвердження про реєстрацію на тренінг.

Відбір учасників відбуватиметься після вивчення досвіду журналіста, його публікацій, тому ми просимо в реєстраційну форму вносити посилання на власні матеріали, бажано ті, які відповідають тематиці тренінгу.

Контактна особа з організаційних питань:
Юлія Гуза, асистент проектів АУП, телефон: 063 142 09 61, email: info@aup.com.ua

Тренери:

Світлана Конончук  – політичний аналітик,  спеціалізується на дослідженнях політичних процесів та політичної системи України, кандидат філософських наук.  З 2015 року – виконавчий директор Українського незалежного центру політичних досліджень, команда якого зосереджена на розробці рішень для демократичної підзвітності на центральному і місцевому рівнях.

Андрій Юричко – медіатренер та журналіст, кандидат філологічних наук, викладач кафедри періодичної преси Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

http://www.aup.com.ua/rozpochata-reiestraciya-na-trening-cil/

 

09.10.2017, 09:34
168 Переглядів