У Тернополі відкрився «Молодіжний центр»

26.03.2018, 13:52
194 Переглядів

Урочистим круглим столом відкрили у Тернополі «Молодіжний центр», про який так багато говорилося раніше. Зазначимо, що це проект, який був поданий на фінансування в рамках «Громадського бюджету 2017» і отримав необхідну кількість голосів. «Молодіжний центр» – це громадська спілка, – розповідає його директор Святослав Абрам’юк, – яка об’єднує більше десяти громадських організацій. Створений він для комунікації, в першу чергу, різноманітних громадських ініціатив та громадських організацій, а в другу чергу – для всіх активних людей, які хочуть змінювати своє місто на краще і щось для нього робити».

   Розмова за круглим столом, який модерувала членкиня ВМГО «Спілка української молоді», молодіжний мер Тернополя  Леся Голик,  проходила досить жваво. Хтось виступав з пропозиціями і побажаннями, хтось – з критикою, хтось – з історичними викладками, але всі сходилися на тому, що «Молодіжний центр» – це дуже важлива і потрібна платформа для комунікації представників різних громадсько активних верств населення, що в майбутньому мало б вилитися в спільні проекти та заходи на користь Тернополю та тернополянам.

   В заході взяли участь представники різноманітних (не тільки молодіжних) громадських організацій та об’єднань, а також представники профільних управлінь Тернопільської міської ради на чолі з заступником міського голови Леонідом Бицюрою.

Михайло Моргун, слухач «Школи сучасної журналістики»

На фото – під час круглого столу з нагоди відкриття «Молодіжного центру»

26.03.2018, 01:52
194 Переглядів