У Тернополі дефілювали майбутні зірки світових подіумів

13.11.2017, 15:20
465 Переглядів

Яскрава подія відбулася цієї суботи у приміщенні  «Forum Hall», що знаходиться у торговельно-розважальному комплексі «Ювілейний» на проспекті Злуки. Там проходили урочистості з нагоди випускного учасників другого рівня тернопільської дитячої школи моделей «Junior», яка належить до структури «Selfie Models Group»  – «Selfie Models Group» – розповіла журналістам її власниця Анастасія Шеремета – це агентство та школа моделей для дітей і дорослих. Нам вже три роки, але власне дитяча Школа моделей, краси та розвитку почала свою діяльність лише рік тому. Головний акцент ставимо на всебічному розвитку дітей, адже так важливо, щоб вони були впевненими у собі, вміли володіти своїми емоціями та тілом. Навчаємо мистецтву дефіле, етикету, сценічній мові та всім основним дисциплінам, потрібним для того, щоб бути моделлю. Після закінчення навчання наші учні отримують професійні портфоліо, які можуть потім використовувати  для подальшого розвитку. А з 14-ти років наші дівчата навіть мають можливість працювати манекенницями за кордоном.

   – Діти можуть навчатися у нас від 3-х років,  – доповнила   директор дитячої школи моделей «Junior» Тетяна Гудзь. В такому юному віці головною вимогою до них є можливість залишитися на занятті без мами на 1-2 години, а ми вже самі зробимо все необхідне. Це стосовно групи «mini models». Далі, на 1-й рівень школи, приймаємо дітей 7-8 років, які вже вміють читати і писати, бо цього вимагає програма. А 2-й рівень спрямований на напрацювання портфоліо лише для тих, хто вже пройшов 1-й, базовий.

   На своєму випускному у «Forum Hall» юні моделі продемонстрували батькам та гостям те, чому навчилися за рік, працюючи в різних локаціях та студіях. Вони дефілювали, давали бліц-інтерв’ю, і навіть підготували сюрприз для батьків – зачитували їм листи-подяки одне одного, а мами й тати повинні були впізнати, який написала саме їхня дитина. Відтак випускникам було вручено сертифікати про завершення ними навчання другого рівня, а також символічні зірки.

На фото –учасники другого рівня тернопільської дитячої школи моделей «Junior», директор дитячої школи моделей «Junior» Тетяна Гудзь, власниця «Selfie Models Group» Анастасія Шеремета, ведуча свята Ірина Новомлинська.

На фото –учасники другого рівня тернопільської дитячої школи моделей «Junior», директор дитячої школи моделей «Junior» Тетяна Гудзь, власниця «Selfie Models Group» Анастасія Шеремета.

На фото – директор дитячої школи моделей «Junior» Тетяна Гудзь, юна модель Мішель Кардинал, власниця «Selfie Models Group» Анастасія Шеремета

 

13.11.2017, 03:20
465 Переглядів