Хочете наростити аудиторію та знайти додаткові джерела фінансування?

22.03.2017, 14:12
203 Переглядів

Фундація «Томсон»  та МГО «Інститут регіональної преси та інформації», за підтримки ЄС, запрошують регіональні ЗМІ подавати заявки на участь у програмі з бізнес-консультування. Навчання проходить у рамках проекту «Голос місцевих ЗМІ». Програма передбачає модульне навчання для керівників ЗМІ та малі гранти для проведення маркетингових досліджень і виробництва програм про наслідки конфлікту на сході України та анексію Криму (до 4-рьох тисяч євро). Окрім цього, експерти Фундації Томсон та МГО «ІРМІ» працюватимуть з журналістами відібраних ЗМІ над підготовкою новин у їхніх редакціях, надаватимуть поради з оптимізації робочого процесу та виробництва мультимедійного контенту на місцях.

Регіональні телеканали, онлайн, друковані та радіо ЗМІ запрошуються до участі в конкурсі. Щоб взяти участь у відборі, заповніть онлайн заявку до 4-го квітня, вівторок, 2017 року. З відібраними для участі ЗМІ буде підписаний контракт на 5-ть місяців про співпрацю. За цей час медіа менеджери мають пройти три модулі навчання (кожен модуль три дні), провести дослідження аудиторії, підготувати бізнес стратегію розвитку ЗМІ на основі даних дослідження.

Критерії відбору:

  • Конкурс відкритий лише для регіональних ЗМІ
  • Професійне висвітлення соціально-важливих тем, включно з тематикою ВПО
  • Розуміння функціонування медіа ринку
  • Прозора система власності (у випадку приватних ЗМІ)
  • Участь у реформі з роздержавлення (для державних та муніципальних ЗМІ)
  • Прагнення вчитися, удосконалюватися та розвиватися.

У випадку запитань, пишіть на contact@regionalvoices.eu або до фейсбук-групи проекту «Голос місцевих ЗМІ»

Додатково: Професійна мережа «Голос місцевих ЗМІ», об’єднує регіональних журналістів та представників громадських організацій, які працюють з ВПО та сприяють об’єктивному, збалансованому висвітленню тематики ВПО з урахуванням чутливості теми. Ознайомитися із принципами роботи журналістів можна тут, відео та онлайн матеріали учасників можна переглянути тут і тут відповідно.

Нередаговані, ‘сирі’ відео у високій роздільній якості із зйомок у 10 областях доступні для безкоштовного завантаження та подальшого монтажу на вебсайті проекту, розділ «Скриня». Для доступу необхідно зареєструватися на сайті (реєстрація не автоматизована, а здійснюється адміністрацією проекту для перевірки інформації, тому може зайняти до 24-ьох годин).

Про проект «Голос місцевих ЗМІ»

Відео https://vimeo.com/203442802

22.03.2017, 02:12
203 Переглядів