Журналісти можуть отримати якісну юридичну допомогу

20.07.2017, 08:33
156 Переглядів

Платформа прав людини повідомляє про реалізацію  проекту  «Ефективний юридичний захист свободи слова в Україні» за підтримки “Media Legal Defence Initiative” (MLDI), який передбачає юридичний супровід інтересів ЗМІ та журналістів в цивільних, адміністративних та кримінальних судових справах.

Для отримання безкоштовної юридичної допомоги в судовій справі ЗМІ або журналісту необхідно буде подати відповідну он-лайн заявку на веб-сайті ППЛ. Всі заявки розглядатиме Рада, яка буде оцінювати їх на предмет дотримання професійних стандартів в конкретній ситуації з боку ЗМІ, наявності суспільного інтересу в поширеній інформації або предметі запиту, важливості для забезпечення стандартів свободи вираження і поширення інформації відповідної справи тощо. Всі заявники отримуватимуть повідомлення про результати розгляду.

Нагадуємо, що з Платформою прав людини співпрацює найбільша і найдосвідченіша мережа медіа-юристів, яка охоплює майже всю територію країни. Тому, заявку щодо отримання юридичної допомоги може подати ЗМІ або журналіст з будь-якого регіону, міста, селища України.

http://www.ppl.org.ua/project/bezkoshtovniy-yuridichniy-zahist-zmi-ta-zhurnalistiv-z-usih-pitan-profesiynoyi-diyalnosti

20.07.2017, 08:33
156 Переглядів