Районки: нова філософія стосунків із владою

24.06.2016, 09:26
205 Переглядів

Відбувся тренінг для редакторів районних газет в рамках програми реформування комунальних ЗМІ шляхом роздержавлення. Цього разу газетярі детально вивчали особливості роботи редакцій в умовах реалізації адміністративно-територіальної реформи. Газетярів навчав Валерій Горобець – секретар Національної спілки журналістів України з питань комунальної преси, керівник спільної експертної робочої групи НСЖУ і Держтелерадіо з питань реформування друкованих комунальних та державних ЗМІ.
Учасники семінару детальніше вивчили правову базу адміністративно- територіальної реформи, розглянули ризики і вигоди друкованих ЗМІ після укрупнення громад і районів, проаналізували заходи щодо збереження читацької аудиторії. На конкретних прикладах редактори ознайомилися з особливотями співпраці і новою філософією стосунків друкованих ЗМІ з оновленими органами влади і органами місцевого самоврядування.
Проект «Реформа роздержавлення комунальних друкованих ЗМІ у Тернопільській області» реалізовується Тернопільським прес-клубом у партнерстві з Тернопільською обласною державною адміністрацією та обласною радою за підтримки програми «Український Медійний Проект (У-Медіа).

4117

24.06.2016, 09:26
205 Переглядів