Районки отримали дорожню карту до подальшої приватизації

17.05.2017, 14:53
219 Переглядів

Тернопільський прес-клуб підготував до друку і випустив чергову брошуру із серії «Районки стають незалежними». Видання містить проекти документів для перетворення комунальних газет у приватні на другому етапі роздержавлення. Користувачі проекту отримали інформацію про те, як засновники газет мають приймати рішення про припинення юридичної особи – редакції газети, ознайомитись із процедурою припинення юридичної особи шляхом перетворення, і як здійснювати державну реєстрацію новоствореної юридичної особи, як перереєстровувати друкований засіб масової інформації. Родзинкою видання є те, що подано конкретні відповіді на численні запитання, які хвилюють керівників комунальних ЗМІ, учасників проекту.
Упорядники видання Людмила Панкратова, медіа-юрист, адвокат ГО Інститутe розвитку регіональної преси, Володимир Андріїшин, координатор проекту, завідувач кафедри журналістики Тернопільської філії Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна». Усі редакції безкоштовно отримають посібники для користування, іншим регіонам при потребі Тернопільський прес-клуб розішле поштою. Зголошуйтесь akardynal@ukr.net

Збірку видано в рамках проекту «Комплексна підтримка друкованих ЗМІ різних регіонів України в процесі роздержавлення та налагодження їх самостійної діяльності» Тернопільського прес-клубу при підтримці “Українського медійного проекту” (У-Медіа), що реалізується Інтерньюз в Україні та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

17.05.2017, 02:53
219 Переглядів