Тернопільські журналісти можуть долучитися до опитування щодо співпраці із судами

11.12.2018, 15:32
199 Переглядів

ГО «Вектор прав людини» запрошує долучитися до всеукраїнського онлайн-опитування журналістів та журналісток щодо співпраці із судами.  Мета опитування — виявити проблеми, які існують у комунікації між журналістами та прес-службами судів. На основі дослідження будуть розроблені типові рекомендації для прес-служб судів задля усунення виявлених проблем і покращення комунікації. Також результати будуть використані під час підготовки пропозицій щодо нормативного регулювання роботи прес-служб судів.

Заповнити опитувальник онлайн потрібно до 14 грудня 2018 року. Опитувальник доступний за посиланням:  https://goo.gl/AsWuDe Очікується, що заповнення опитувальника займе не більше 30 хвилин.

Звертаємо вашу увагу на те, що інформація про учасників опитування буде використовуватись лише з метою ідентифікації категорії ЗМІ, які пройшли опитування і можливого уточнення інформації по анкеті. Ваші відповіді є цілком анонімними, тож просимо бути щирими. Ваша відвертість щодо труднощів, з якими ви, можливо, зіштовхуєтесь у професійній діяльності допоможе вирішити їх у майбутньому системними змінами.

Опитування проводиться для реалізації проекту «Відкритість судів для ЗМІ та громадськості як запорука верховенства права» ГО «Вектор прав людини» за підтримки програми МАТРА від Посольства Королівства Нідерландів в Україні. Інформаційна підтримка — ГО «Центр інформації про права людини» та ГО «Медійна ініціатива за права людини».

У разі запитань звертайтесь, будь ласка, до асистентки проектів ГО «Вектор прав людини» Марини Фурсенко за телефоном: +380 (93) 684-59-79 або за електронною адресою  trialinsimplewords@gmail.com

11.12.2018, 03:32
199 Переглядів