Оголошено міжнародний фотоконкурс у рамках програми «Культура» Східного партнерства

18.11.2012, 00:47
125 Переглядів

Ресурсний центр ГУРТ (Україна) спільно зі партнерськими організаціями з Вірменії оголошують про старт Міжнародного фотоконкурсу «Різноманіття у моїй громаді». Конкурс відбудеться у рамках проекту «Рівні можливості для національних меншин та вразливих груп у реалізації культурних прав: багатство через різноманіття», який впроваджується за фінансової підтримки програми «Культура» Східного партнерства.

Його мета – підвищити поінформованість суспільства щодо важливості культурного розмаїття у розвитку місцевих громад України та Вірменії.

До участі у конкурсі запрошуються лідери громад, блогери, професійні фотографи та фотографи-аматори. Приймаються роботи будь-якого жанру фотографії.

Участь у конкурсі можуть брати роботи, які:

– відображають роль культурного розмаїття у розвитку місцевих громад України та Вірменії;

– демонструють залученість культурних меншин у розвиток місцевих громад України та Вірменії;

– у творчій формі сприяють співпраці у громаді, а також соціальній відповідальності та участі.

Кожен охочий може подати не більше трьох фотографій у цифровому форматі. Друковані світлини чи фотоплівка до розгляду у конкурсі не приймаються.

Фотографії з позначкою «Diversity» у темі листа слід надсилати на такі адреси:

– в Україні: info@gurt.org.ua;

– у Вірменії: diversitycontest@gmail.com.

Роботи приймаються до 1 червня 2013 року.

Нагадаємо, що мета програми «Культура» Східного партнерства полягає в допомозі країнам-партнерам у проведенні реформи культурної політики, а також у нарощуванні потенціалу та підвищенні професіоналізму культурних діячів. Програма підтримує регіональні ініціативи, які за допомогою культури сприяють економічному розвитку, соціальній інтеграції, розв’язанню конфліктів і налагодженню міжкультурного діалогу. Бюджет Програми – 12 млн. євро.

18.11.2012, 12:47
125 Переглядів