«Угода про асоціацію: як Україна захищатиме інтелектуальну власність»

04.07.2018, 08:31
240 Переглядів

10 липня 2018 року о 12:00 Інститут економічних досліджень та політичних консультацій проведе вебінар «Угода про асоціацію: як Україна захищатиме інтелектуальну власність». Спікер: Євген Ангел, науковий співробітник Інституту економічних досліджень та політичних консультацій.Коротко:
Охорону інтелектуальної власності визначено одним із пріоритетів української влади. Вона є одним із фокусів Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Інші міжнародні партнери України, наприклад США, також очікують змін у сфері охорони інтелектуальної власності. Положення Глави 9 Розділу 4 “Інтелектуальна власність” займають близько п’ятої частини від загального обсягу основного тексту Угоди без додатків. При цьому ця тема часто залишається поза увагою.

Під час вебінару ми спробуємо роз’яснити такі запитання:
– Які зобовязання щодо інетелктуальної власності має Україна відповідно до Угоди про Асоціацію та як просувається їх впровадження?
– Які найважливіші зміни принесе впровадження положень щодо охорони інтелектуальної власності для кожного з нас?

Реєстрація: https://goo.gl/forms/EsZciRBvLT8ximQr1
У реєстраційній формі є поле, де ви можете поставити свої запитання.

Подія у facebook:  https://www.facebook.com/events/2049874018609621

Переглянути вебінар можна буде за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=ATVI8oYDhFc

Вебінар відбудеться в рамках проекту Просування реформ в регіони (http://www.ier.com.ua/ua/regions_for_reforms), який впроваджується Інститут економічних досліджень та політичних консультацій та виданням Європейська правда за підтримки European Union in Ukraine.

04.07.2018, 08:31
240 Переглядів