«Гостини в ТНПУ» відбулися онлайн

14.06.2020, 16:45
740 Переглядів

 Щорічно у  Тернопільському національному педагогічному  університеті  відбувається фестиваль професій «Гостини в ТНПУ». Цього року традиційному проведенню заходу перешкодив карантин, однак у виші знайшли вихід – провели його дистанційно, у режимі відеоконференції на інтернет-платформі Zoom.

В онлайн-зустрічі взяли участь ректор університету Богдан Буяк, відповідальний секретар приймальної комісії Юрій Древніцький, декан факультету філології і журналістики  Тетяна Вільчинська, завідувачі кафедр, представники професорсько-викладацького складу та студентський актив факультету. Метою було проінформувати абітурієнтів про специфіку цьогорічної вступної кампанії та особливості навчального процесу.  Так декан Тетяна Вільчинська ознайомила зі спеціальностями, за якими готують фахівців на факультеті,  повідомила про академічну мобільність, стипендіальні програми, у яких можуть брати участь студенти, можливості здобути вищу освіту за програмами подвійних дипломів тощо. Випускники шкіл та коледжів мали змогу в режимі реального часу ставити запитання й отримувати оперативні відповіді на них.           Також упродовж дня у соціальних мережах (YouTube, Facebook, Instagram) транслювалися фото- та відеоролики про факультет, його кафедри, спеціальності тощо.

  «Такий формат проведення «Гостин в ТНПУ» засвідчив свою ефективність. Ми проаналізуємо наш новий досвід і, думаю, використаємо деякі його елементи в майбутньому»  – прокоментувала  заступниця декана факультету філології і журналістики з навчальної роботи Олеся Мединська.

 Ірина Мовчанюк

 На фото – «кадри» з онлайн-гостин на факультеті філології і журналістики

 

14.06.2020, 04:45
740 Переглядів