Реєстрація на онлайн-семінар: “Перехідне правосуддя: як писати про складне і чутливе”

18.02.2021, 17:47
310 Переглядів

24 лютого з 11.00 до 13.00 відбудеться онлайн-семінар для медіа і лідерів думок на тему: “Перехідне правосуддя: як писати про складне і чутливе”. РЕЄСТРАЦІЯ https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfyR5OTRK8Pws4QaJqObmehFegDELblKXmxq7DMvdo3NiXXTw/viewform

Чому це важливий і цікавий захід?

– тому що перехідне правосуддя є важливою частиною безпечної реінтеграції і стійкого миру;
– тому що Україна готує власну Концепцію перехідного правосуддя, і ця тема з кожним днем ставатиме все актуальнішою;
– тому що нашими спікерами є одні з найкращих експертів країни – вони детально і доступно розкладуть по полицям цю непросту і чутливу тему.

Спікери:

– Олег Мартиненко, аналітик Української Гельсінської спілки з прав людини, доктор юридичних наук, професор;
– Олена Семьоркіна, аналітикиня Української Гельсінської спілки з прав людини, заслужена юристка України.

Онлайн-семінар відбудеться на платформі Zoom. Учасники матимуть змогу отримати відповіді на питання в режимі діалогу, а також отримають словник основних термінів перехідного правосуддя.
Організатор онлайн-семінару: Національна платформа “Діалог про мир та безпечну реінтеграцію”.

Контактра особа:
Олександр, +38 097 988 91 41 або по e-mail: natplatformdialogue@gmail.com

Національна платформа “Діалог про мир та безпечну реінтеграцію” започаткована у лютому 2018-го року. Це дискусійний майданчик для обговорення питань врегулювання конфлікту на сході України й безпечної реінтеграції.

Діяльність Національної платформи спрямована на посилення консенсусу та стійкості в Україні щодо попередження та вирішення конфліктів. Шлях до цього – розширення громадської участі у мирному процесі, надання пропозицій владі у виробленні відповідних політик, у тому числі – щодо безпечної реінтеграції та національної єдності, а також забезпечення суспільної обізнаності у цих процесах.
Ініціатива реалізується у партнерстві з Комітетом з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, м. Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин Верховної Ради України IX скликання.

Ініціатива фінансується за рахунок механізму сприяння стабільності та миру Європейського Союзу в рамках проєкту “Побудова стійкості до конфлікту шляхом діалогу”.

Слідкуйте за нашими соціальними мережами:

▪️ Facebook: https://www.facebook.com/nationalpatformfordialogue
▪️ YouTube: https://cutt.ly/Ejmc3L3
▪️ Twitter: https://twitter.com/nationalplat

18.02.2021, 05:47
310 Переглядів