Відпочити недалеко і класно – запросто!

21.08.2022, 17:45
2401 Переглядів

Літо закінчується…І хоч воно цього року воєнне, з усіма відповідними наслідками, усім, в кого є така можливість, хочеться якогось релаксу і спілкування з природою перед тривожною воєнною зимою. Найкраще для цього підходять ( і по часу, і «по гаманцю», і по безпеці)   відпочинкові заклади Тернопільщини. У наступній підбірці – про кілька кращих з них.

   “Панорама Hill”

Адреса:  с. Горішня Вигнанка Чортківського району, вул. Чортківська, 48. Ціна: від 500 грн/год. до 8 осіб, діти до 6 років – безкоштовно. Відстань від Тернополя: 74 км. Цей сучасний заклад із спа-центром розмістився на пагорбі села Горішня Вигнанка біля Чорткова, звідки відкривається неймовірна панорама старовинного міста Чортків. Відвідувачам пропонують оздоровчі чани, SPA, сауну, ресторан, літні басейни, а також усі зручності сімейного відпочинку. Ціни в басейн – від 100 грн., а сауни – від 150 грн/год. Ресторан має хоспер-меню, особливістю якого є унікальна піч-гриль, винайдена в Іспанії наприкінці 60-х минулого століття.

   «Хуторок В’юн»

Адреса: Тернопільська область, Зборівський район, хутір під Покропивною. Ціна за добу: від 700 грн. Відстань від Тернополя – 20 км., не доїжджаючи до Озерної, якщо рухатися по львівській трасі. Відвідувачам пропонують оренду комфортного житла на території садиби для проживання чи святкування (4 котеджі та готель); піцу з печі, гарячі та холодні закуски — на замовлення; три лазні на дровах, басейн; альтанки, мангали для шашликів; безкоштовний wi-fi. Також є волейбольний майданчик, тенісний стіл, бадмінтон для дітей та велика територія для відпочинку на природі. Для транспорту є зручна та простора безкоштовна автостоянка з відеоспостереженням. Вартість двомісного номера – 700 грн., сімейний номер на 4 особи (можливі 2 додаткових місця) —  1200 грн.; оренда котеджу на добу – від 2200 грн. Оренда альтанки від 100 грн/год (до 10 осіб).

   Садиба “ДарКа”

Адреса: с.Товстолуг Тернопільського району, вул. Шевченка, 12. Ціна за добу – від 700 грн. Відстань від Тернополя – 14,9 км. Садиба знаходиться на березі мальовничої річки Гнізна. Там можна орендувати альтанки, зал, територію. Двомісний покращений номер – 700 грн/доба, додаткове спальне місце – 250 грн., тримісний покращений – 950 грн/доба, двокімнатний покращений – 1200 грн/доба. Сніданок за додаткову вартість. Розміщення дітей до 3-х років – безкоштовно, при умові, що дитина розміщується на ліжку разом з батьками. Дитячі ліжечка не надаються, окреме спальне місце – 250 грн. Дозволене розміщення з тваринами ( за попередньою згодою адміністрації). Оренда альтанки – від 1200 грн. (7 годин). Є вихід до річки Гнізна з пристанню.

   «Над Стрипою»

Адреса: с.Скоморохи донедавна Бучацького, а тепер Чортківського, району, вул. Польова 1. Ціна за добу – від 600 грн. Відстань від Тернополя – 87 км. База відпочинку знаходиться в екологічно чистій зоні на березі річки Стрипи на південному заході області. Територія бази відпочинку складає близько 4 гектарів. Відвідувачам пропонують оренду номерів: стандарт “еко”- 650 грн/ніч, етностиль – від 1200 грн/ніч, двоповерховий номер – 900 грн/ніч, економ 2-місний – 600 грн/ніч. Усі номери облаштовані зручностями: туалет, душ, опалення, цілодобово є холодна і гаряча вода. На території знаходиться: кафе-бар, ще одне кафе біля дитячого басейну та звичайна їдальня (пропонують комплексні обіди). До послуг гостей – футбольне поле, волейбольний та баскетбольний майданчики, річка та ставок для рибалки, власне озеро, прокат велосипедів та катамаранів, пейнтбол, танцювальний, ігровий та дитячий майданчики, настільний теніс, більярд. Для релаксу і оздоровлення працюють дві бані: фінська та турецький хамам для SPA-процедур, є джакузі та контрастний басейн. Гостям пропонують такі цікаві активності, як сплави по Дністру, екскурсії на водоспади, джип-ралі, велосипедні та пішохідні туристичні маршрути.

   «Карахова»

Адреса: село Куряни неподалік Бережан, вул. Карахово. Ціна за добу – від 800 грн. Відстань від Тернополя – 49 км. Кімнати для проживання, тераса з ноткою автентичності, басейн, сауна, чани, дитячий і спортивний майданчик – це все є в урочищі Карахова. Номер на двох – 800 грн/доба, сімейний номер на чотирьох – 1200 грн/доба. Проводяться різні екскурсії цікавими місцями Тернопільщини.

 Підготувала Аліна Томашевська

 На фото – база «Над Стрипою»

21.08.2022, 05:45
2401 Переглядів