Почаївська об’єднана громада прийняла Стратегію розвитку

26.12.2016, 09:22
369 Переглядів

Наприкінці тижня на сімнадцятій сесії сьомого скликання Почаївської міської ради було прийнято Стратегію розвитку Почаївської об’єднаної громади на період до 2027 року. Таким чином Почаївська громада першою серед об’єднаних громад Тернопільщини починає по-новому планувати своє майбутнє.

У своєму виступі міський голова Василь Бойко зазначив, що з прийняттям Стратегії Почаївська громада на найближчі 10 років отримує перспективне бачення свого розвитку. Це дозволить їй ефективніше використовувати власні ресурси та нові можливості, які пов’язані з реформою децентралізації.

Презентували Стратегію перед депутатами заступник міського голови Андрій Чубик і голова Тернопільської громадської організації «Гуртом!», експерт Ігор Ковалик.

Розгляду проекту Стратегії на сесії передувало публічне обговорення документу в Почаївській громаді, тому особливих дискусій під час розгляду Стратегії в сесійній залі не виникало.

У результаті Стратегія розвитку Почаївської об’єднаної громади прийнята на сімнадцятій сесії сьомого скликання Почаївської міської ради одноголосно.

Депутати подякували експертам громадської організації «Гуртом!» та міжнародному фонду «Відродження» за допомогу в розробці Стратегії розвитку Почаївської громади.

 

Контактні особи:

Чубик Андрій Віталієвич – заступник Почаївського міського голови, керівник робочої групи, тел.(097)8008621.

Ковалик Ігор Михайлович – голова ТОГО «Гуртом!». заст. керівника робочої групи, тел.(098)4971873.

26.12.2016, 09:22
369 Переглядів