Конкурс для журналістів “Цілі сталого розвитку: не залишити нікого осторонь”

26.06.2018, 12:18
159 Переглядів

Вже втретє Установи Організації Об’єднаних Націй в Україні, а саме ФАО, МОМ, ПРООН, Фонд Народонаселення ООН, ЮНІСЕФ і ООН-Жінки спільно з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України запрошують журналістів національних та регіональних ЗМІ в Україні, а також студентів факультетів журналістики, блогерів та фрілансерів взяти участь у конкурсі матеріалів у ЗМІ на тему досягнення Цілей сталого розвитку в Україні.

Участь у конкурсі відкрита для авторів, які опублікують матеріали з тематики конкурсу в період між 1-м січня 2018 року і 1-м грудня 2018.

Десять переможців конкурсу (1 переможець у кожній номінації) отримають дипломи та  5000 грн/або сертифікати на придбання технічних медіа пристроїв (на вибір конкурсанта, вартістю до 5000 грн). Матеріали переможців будуть опубліковані на веб-ресурсах ООН в Україні з зазначенням імені автора.

Церемонія нагородження відбудеться в січні 2019 року.

Вимоги:

• Матеріали мають бути підготовлені українською або російською мовою;
• Публікації мають фокусуватися на ситуації в Україні, показувати реальний стан речей і конкретні приклади вирішення завдань щодо Цілей сталого розвитку, розповідати про досвід і практику переходу до сталого розвитку;
• Перевагу буде надано публікаціям, які конкретно посилаються на Цілі сталого розвитку;
• Тексти, надані журналістами та представниками ЗМІ, мають бути оригінальними і не містити запозичень.

Для участі у конкурсі необхідно внести дані про розміщений матеріал в реєстраційну форму.

Кінцевий термін подання матеріалів – 3 грудня 2018 року.

Переможців конкурсу обиратиме незалежне журі, до складу якого ввійдуть представники агентств, фондів та програм ООН в Україні, партнери та експерти. 

Запрошуємо переглянути перелік номінацій у вкладеному файлі: SDGs Media Advisory UKR

26.06.2018, 12:18
159 Переглядів