Печерні методи боротьби не пасують представникам великої політики

10.10.2012, 10:26
499 Переглядів

«Фальсифікації – образа виборців» – такою була тема чергового засідання Тернопільського прес-клубу. Інформацією із журналістами поділився Валерій Губерський – довірена особа кандидата у депутати Володимира Клименка. Найперше, гість тернопільських журналістів наголосив на тому, що сподівався на цивілізовані вибори у державі, яка має намір стати повноправним членом європейської спільноти. «Печерні методи агітаційної роботи, які ведуть опоненти по відношенню до кандидата в депутати Володимира Клименка у 164 виборчому окрузі, не пасують політикам, які бачать себе у Верховній Раді, – зазначив пан Валерій. – Найбільше мене вразило ведення прямого розбрату між населенням України та навіть сепаратизму. І на цьому робляться вибори. Маю на увазі відому вам кампанію про неможливість громадянина України, народженого на Луганщині працюючого у Києві, вести виборчу кампанію на Тернопільщині». Валерій Губерський також зазначив, що є факти залякування тих, хто працює у штабах Володимира Клименка, з`являються публікації, які носять антидержавний характер, розповсюджуються неправдиві факти про кандидата, фальшиві листівки із явними ознаками підробки тощо.
«Та найбільше нашу команду здивувало те, що один з народних депутатів афішує своє звернення до Міністерства освіти та отриману відповідь від Міністерства щодо оздоровлення дітей влітку цього року, проведеного завдяки благодійного фонду «Галичина-Волинь». Зрозуміло, що ця відповідь не на користь нашого кандидата та діяльності фонду. Однак, на зустрічний запит Володимира Клименка надійшла цікава відповідь. «Жодного звернення, запиту, листа від 4 вересня 2012 року № 286 до Міністерства не надходило, у електронній базі таких документів не зареєстровано. Лист-відповідь від 20.09.2012 №20/9-291 на адресу народного депутата України Міністерством не направлявся…. Заступник Міністра – керівник апарату П.М.Куліков». Ця ситуація показала, що проти нашого кандидата застосовуються брудні технології, побудовані на брехні та відвертих фальсифікаціях, що вводять в оману виборців», – додав Валерій Губерський.
Він також зазначив, що Володимир Клименко залишає за собою право звернутися до правоохоронних органів із відповідним позовом.

10.10.2012, 10:26
499 Переглядів