Тренінг для тренерів з медіаграмотності

09.03.2018, 15:34
575 Переглядів

Академія української преси за підтримки DW Akademie запрошує до участі у 3-денних тренінгах спрямованих на підготовку тренерів з медіаграмотності. Прийом заявок завершується за 5 днів до дати початку тренінгу в кожному місті. Тренінги відбудуться у трьох містах України: 21-23 березня 2018 року — Київ; 4-6 квітня 2018 року — Одеса; 11-13 квітня 2018 року — Львів.  У межах проекту для тренерів учасники матимуть нагоду оволодіти ефективними професійними методиками в області медіаполя. Навчитися технікам успішної взаємодії з учасниками, довідатися про головні секрети тренерської майстерності та стати компетентним фахівцем у сфері медіаграмотності.

Провідні медіаексперти та медіафахівці розставлять головні акценти у особливостях роботи медіа в Україні. Розкажуть про техніки маніпуляцій на телебаченні, в соц.мережах, у заголовках новин. Навчать методам критичного мислення в епоху пост-правди і не тільки.

Тренери:

Тетяна Іванова – тренер, медіаексперт, доктор педагогічних наук, професор, керуючий партнер Академії української преси.

Іван Полтавець –  медіатренер, експерт-економіст, магістр економіки (Київська Школа Економіки).

Артем Бабак – тренер з фактчекінгу, редактор, фактчекер в проекті StopFake.

Андрій Юричко – медіатренер та журналіст, кандидат філологічних наук, викладач кафедри періодичної преси Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Прийом заявок завершується за 5 днів до дати початку тренінгу в кожному місті.

ЗАПОВНИТИ ЗАЯВКУ до участі можна тут>>>

Участь у заході є безкоштовною. Харчування за рахунок організаторів. Учасникам з інших міст відшкодовуються транспортні витрати, за умови надання оригіналів квитків та надається проживанням у готелі під час проведення тренінгу (2 ночі).

Після участі в проекті для тренерів з медіаграмотності учасники зобов’язуються поділитися отриманими знаннями та навичками через проведення тренінгів мінімум для 30 осіб.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах.

Контактна особа:
Юлія Кулик, асистент проектів АУП
(050) 734 45 79
info@aup.com.ua

Академія Deutsche Welle є провідною організацією Німеччини для розвитку міжнародних засобів масової інформації. Консультанти і тренери підтримують вільні і незалежні медіа з 1965 року. Організація пропонує міжкультурні та професійні навчальні семінари, програми і стажування для майбутніх журналістів. DW Академія також розробила магістерську програму «Міжнародні Медіа Студії», яка поєднує у собі навчання з розвитку ЗМІ, управління медіа, журналістики та комунікації. Тренінг проводиться за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

Контакти

  • Академія української преси
  • info@aup.com.ua
  • (050) 734 45 79

 

09.03.2018, 03:34
575 Переглядів