«УДАР» закликає кандидатів припинити

23.10.2012, 18:02
180 Переглядів

Тернопільська обласна організація політичної партії «УДАР Віталія Кличка» передала редакції сайту офіційну заяву, текст якої подаємо далі. «Тернопільська обласна організація політичної партії «УДАР Віталія Кличка» офіційно заявляє, що інформація, поширена довіреною особою кандидата у народні депутати по 164 одномандатному виборчому округу Володимира Клименка Валерієм Губерським на недавньому засіданні Тернопільського прес-клубу, не відповідає дійсності. Так, за словами Валерія Губерського, у Шумську 19 жовтня було затримано групу агітаторів із компроматом на Володимира Клименка. В авто, у якому вона пересувалася, начебто виявлено агітаційну продукцію одного із немісцевих кандидатів у народні депутати від політичної партії «УДАР». Керівником же групи, як запевняє Валерій Губерський, був уродженець Маріуполя Донецької області, керівник Макарівської районної організації «УДАРу» Іван Юрійович Мірошниченко. Висновки пана Губерського були однозначними: якщо агітаційна продукція «УДАРу» і керівник представився ударівцем, то відповідно акцію організував кандидат у народні депутати від «УДАРу», опонент В.Клименка Віталій Ломакович.
Дана інформація пана Губерського стала приводом для проведення внутрішнього розслідування Тернопільською обласною організацією політичної партії «УДАР Віталія Кличка». Під час нього було з’ясовано, що, по-перше, керівником Макарівської районної організації є член партії «УДАР Віталія Кличка» Ігор Богданович Корбецький, а не Іван Юрійович Мірошниченко. Також з достовірних джерел стало відомо, що представники місцевих правоохоронних органів ніякої агітаційної продукції «УДАРу» під час затримання авто не виявили.
Голова Тернопільської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка», виконавчий комітет та активісти закликають кандидатів у народні депутати припинити розповсюджувати недостовірну інформацію та чинити провокації, а ЗМІ просять публікувати лише перевірені та правдиві дані.
Прес-служба Тернопільської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

23.10.2012, 06:02
180 Переглядів