«Я тебе кохаю!»

05.03.2016, 12:10
1038 Переглядів

З настанням весни завжди підвищується і актуальність тем про кохання. У наше століття високих технологій, прогресуючого фемінізму та купи глобальних проблем люди, як не дивно (але на щастя), продовжують закохуватися. Відповідно – і освідчуватися, а перед тим – ламати голови, як це зробити найкраще. То як же освідчуються наші сучасники? Про це ми запитували в тернополян.

Микола, 16 років, студент Галицького коледжу ім.В.Чорновола:
– Про себе ще сказати не можу, то розповім про оригінальне освідчення, яке сподобалось. Один інтернет-користувач із ніком EquinnoxX придумав доволі оригінальний спосіб освідчення в коханні своїй дівчині Емі. Хлопець модифікував легендарну Contra: поміняв стандартні імена Player 1 і Player 2 на Quinn і Emy, а потім додав новий екран, який спливає після проходження всіх місій, на якому і висловив свої почуття до коханої та запропонував їй руку і серце.
Олена, 17 років, студентка Київського університету туризму, економіки і права:
– В моєму випадку це було несподівано. Бо до того ми з моїм хлопцем довгий час дружили, просто проводили час разом. І ось одного вечора, коли ми дивились фільм, він раптом сказав, що любить мене. Я навіть не знала спочатку, що відповісти, бо дуже довго сприймала його лише як друга, тож це було якось дивно. Але після того ми почали зустрічатись, і це так класно! Бо ж попередні дружні стосунки повністю розкрили нас одне одному. Я знаю все про нього, а він – про мене!
Зоряна, 40 років, вихователь:
– Вперше мені освідчились в коханні ,коли я ще навчалась в школі. В той час не було ані мобільних телефонів, ані інтернету, які так полегшують життя зараз. Додому я завжди поверталась однією і тією ж дорогою. Але того вечора затрималась в подруги, тож тому хлопцеві довелось чекати мене біля мого дому допізна. Вже доходячи до будинку, я помітила, що він стоїть там з великим букетом та власноруч зробленою із алюмінію квіткою. Він освідчився, а потім ми прогуляли майже цілу ніч.
Надія, 28 років, зараз працює в США:
– Ми зустрічались з моїм вже теперішнім чоловіком тривалий час, але про свої серйозні почуття він так мені і не зізнавався. І ось одного, здавалось би, звичайного дня, ми ввечері традиційно поїхали на каву. Коли зайшли в ресторанчик, він раптом взяв мене за руку і повів на 2-й поверх, де був готель. «Це сюрприз!», – сказав він і відчинив двері номера… Там я побачила троянди, шампанське і обручку у сердечку з трояндових пелюсток. Ось таке було освідчення і відразу пропозиція руки і серця.
Володимир,17 років, студент Галицького коледжу ім. В.Чорновола:
– На 1-му курсі я освідчувався жартома, але не в любові, а зі словами – “ти будеш моєю дівчиною в радості і смутку, ну а якщо ні, то я тебе зараз в озеро кину!” Зараз, до речі, і дівчата хлопцям дуже часто освідчуються. Але в симпатії, щодо любові то не знаю. Але хлопці здебільшого роблять вигляд, що не зрозуміли натяку.

Розпитувала Анастасія Борщ

05.03.2016, 12:10
1038 Переглядів