17 грудня о 12:00 у прес-клубі говоритимуть про розвиток громад Тернопільщини

14.12.2018, 15:27
137 Переглядів

В понеділок, 17 грудня, о 12:00 в Тернопільському прес-клубі( вул.Качали,3) розпочнеться прес-конференція, присвячена питанням децентралізації у нашій області. Звіт про діяльність у цьому напрямку представить ГО “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад”. Впродовж 2018 року організація впроваджувала одразу три важливих проекти – “Школа локальної демократї”, “Публічне адміністрування у сфері молодіжної політики”  та “Децентралізація в дії: підтримка розробки дорожніх карт для місцевих громад”. В рамках останнього, приміром, експерти допомагали об’єднаним громадам зорієнтуватися в ситуації, проаналізувати стратегії розвитку та напрацювати конкретні рекомендації з їх удосконалення. Участь в цьому проекті беруть об’єднані територіальні громади Байківців, Вишнівця, Заводського, Підволочиська та Шумська.

Гості прес-клубу:

Максим Черкашин – керівник громадської організації “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад”, менеджер проекту “Публічне адміністрування у сфері молодіжної політики”

Рустам Ергешов – заступник керівника громадської організації “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад”, менеджер проекту “Школа локальної демократії”

Ірина Масло – менеджер проектів громадської організації “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад”, менеджер проекту “Децентралізація в дії: підтримка розробки дорожніх карт для місцевих громад”

14.12.2018, 03:27
137 Переглядів