21 березня на Театральному майдані Тернополя відбудеться просвітницька акція «Не кіпішуй, голосуй!»

20.03.2019, 20:33
192 Переглядів

21 березня  2019 (четвер) о 15:30 на Театральному майдані  (біля пам’ятника Незалежності) розпочнеться просвітницька акція «Не кіпішуй, голосуй!», організована  Коаліцією громадських організацій «Тернопільський центр реформ». Акція триватиме з 15.30 – 17.30. Представників ЗМІ запрошуємо о 16.00

Учасники громадських організацій вийдуть «в люди» для того щоб:

  • закликати тернополян голосувати
  • допомогти миттєво перевірити чи є людина у списку виборців
  • підказати, де шукати передвиборчі програми кандидатів, їхні декларації, тощо
  • здійснити експрес-опитування проблем та позитивних досягнень Тернополя
  • провести тематичну вікторину із заохочувальними призами (а  ви готові відповісти на запитання, чи несе покарання людина за проданий  голос на виборах?)

Також вас чекатиме своєрідний перформанс – до участі в акції ми запросили «студента», «пенсіонерку», «чиновника», «дядю з Києва», які звертатимуться до перехожих, переконуючи їх не голосувати. Поспілкуватися із ними та організаторами акції журналісти зможуть о 16.00.

Увага! Акція «Не кіпішуй, голосуй!» не політична, носить виключно просвітницьку і роз’яснювальну мету. Ми не агітуємо за політичні сили і не аналізуємо програми кандидатів.

Акцію організовує Коаліція ГО «Тернопільський центр реформ» в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.  

20.03.2019, 08:33
192 Переглядів