28-29 листопада 2019 тернопільських журналістів запрошують у прес-тур: «Інноваційні реформи для розвитку територій Житомирщини»

18.11.2019, 16:29
133 Переглядів

До уваги журналістів Дніпропетровської, Івано-Франківської, Закарпатської, Запорізької, Львівської, Одеської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Чернівецької, Харківської, Херсонської, Донецької та Луганської( частин підконтрольних Україні). 28-29 листопада 2019 запрошуємо у прес-тур: «Інноваційні реформи для розвитку територій Житомирщини». Захід передбачає знайомство з реалізацією реформ на Житомирщині. Журналісти дізнаються про цікаві громадські та приватні ініціативи, що впливають на якість життя людей та громад.
Прес-тур відбудеться в межах проекту Харківського прес-клубу Media Hub Kharkiv за підтримки «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

Організатори на час прес-туру забезпечують харчуванням, готелем, відшкодовується також вартість квитків.

Вимоги до журналістів:
Акредитація ОБОВ’ЯЗКОВА до 18.00 20 листопада 2019! Можуть бути проблеми з квитками, тому швиденько акредитуйтесь)
Потрібно прибути в Житомир до 8.00 28 листопада, від»їзд можна планувати після 17.00 29 листопада.

Протягом двох тижнів підготовка за результатами поїздки цікавих та корисних для читачів своїх регіонів публікацій.

Для акредитації: Необхідно вказати І П, область, ЗМІ, посаду, телефон, електронну пошту та 2-3 мотиваційні речення. Заявки надсилати на адресу Харківського прес-клубу:
pressclub.kharkiv1@gmail.com; kharkiv@cure.org.ua

Попередні теми та заходи прес-туру. Будуть доповнюватись, уточнюватись!
Прес – тур: Інноваційні реформи для розвитку територій Житомирщини
28 листопада- «Посилення конкурентних економічних переваг регіону» в Стратегії розвитку Житомирської області на період до 2027 року
Бренд Баранівської ОТГ – від фарфору до органічного виробництва. Відвідини бізнесових, соціальних та інфраструктурних об»єктів.
Принципи ведення господарства, що базується на Європейських стандартах (EU organic), які сприяють еко-виробництву продукції найвищої якості – завод з переробки екологічно чистого молока власного виробництва Organik Milk. Знайомство з роботою проекту «Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської міської ОТГ», який реалізується Баранівською міською радою у партнерстві з Інститутом громадянського суспільства та ПП «Галекс-Агро»
Туристичні маршрути Баранівки – музей фарфору (м.Баранівка), музей українського побуту (смт Полянки), вольєр з плямистими оленями (с.Явне)
29 листопада – Про концепцію регіонального інноваційно –космічного кластеру (РІКК) «Полісся»
Жінки в секторі безпеки й оборони країни.
Дискусія «Статус журналіста в концепції нового проекту Закону про медіа»

18.11.2019, 04:29
133 Переглядів