31 жовтня о 14.00 публічна дискусія викликів громадянського суспільства (Тернопільська область)

29.10.2021, 17:36
779 Переглядів

Перед кожною організацією стоять проблеми та виклики, з якими вони не можуть залишатися наодинці. Тернопільська область має свої особливості і про них теж повинні знати і чути на національному рівні.

Саме тому, зараз проводиться національне дослідження, завдяки якому ІСАР “Єднання” зможе представити “Порядок денний громадянського суспільства України”. Це візійний та операційний документ для окреслення основних викликів, які стоять перед громадським сектором та шляхів його подальшого розвитку, враховуючи особливості регіонів.

31 жовтня на 14:00 год. запрошуємо громадських активістів/-ок та представників/-ць громадських організацій з усієї області долучитися до обговорення нагальних проблем та викликів та сформувати рекомендації щодо їх усунення.

Обговорення відбуватиметься у вільному форматі, де ви всі будете основними спікерами. Проте, для розуміння кількості учасників/-ць та дотримання карантинних норм, просимо зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/8FuooCQZhdHYMTGB7

Місце проведення та деталі повідомимо зареєстрованим учасникам.

Якщо ви приїжджаєте до Тернополя з іншої громади, можемо компенсувати вам вартість квитків. Не забули ми і про каву для більш неформального та комфортного обговорення.

Ваша думка важлива!

29.10.2021, 05:36
779 Переглядів