8 грудня об 11.00 у прес-клубі розкажуть, як на Тернопільщині формуватиметься імунітет до ілюзій  

07.12.2020, 13:20
1318 Переглядів

 У вівторок, 8 грудня, об 11.00  в Тернопільському прес-клубі ( вул. Качали,3) розпочнеться презентація програми IX-го всеукраїнського Форуму розвитку громадянського суспільства “Імунітет до ілюзій”, який проходитиме у Тернополі 17 грудня.  Журналісти дізнаються, зокрема, про «родзинки» цього Форуму, про те, хто візьме участь в його роботі, що очікує його учасників та як втілюватимуть цьогорічне нововведення – всеукраїнський телемарафон.

   Форум розвитку громадянського суспільства уже дев’ять років організовує Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання». Найрізноманітніші його заходи збирають понад 2000 учасників – представників українських благодійних та громадських організацій, органів державної та місцевої влади, бізнес-компаній, медіа та міжнародних партнерів для діалогу на тему розвитку професійності, співпраці, впливу і підсилення неурядового сектору України. У Тернопільській області партнером ІСАР «Єднання» в організації регіонального майданчика Форуму стала громадська організація «Центр громадського моніторингу та аналітики».

  Гості прес-клубу:

  Володимир Шейгус – виконавчий директор Ініціативного центру сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» (у форматі онлайн включення)

  Василь Томчишин – представник ГО «Центр громадського моніторингу та аналітики», регіонального партнера ІСАР «Єднання» в організації Форуму громадянського суспільства.

Марія Іщенко – представниця ГО «Центр громадського моніторингу та аналітики», регіонального партнера ІСАР «Єднання» в організації Форуму громадянського суспільства.

 

 

 

 

07.12.2020, 01:20
1318 Переглядів