Чекаємо бажаючих стати справжніми профі у журналістиці! Запрошуємо у IX Регіональну школу сучасної журналістики

22.11.2021, 16:37
4979 Переглядів

Тернопільський прес-клуб оголошує набір до IX Регіональної школи сучасної журналістики. Як завжди, надаємо можливість абсолютно безкоштовно, без відриву від навчання чи роботи, і в комфортних умовах пройти курс навчання та практичних занять під керівництвом кращих медіатренерів України та справжніх місцевих професіоналів. Ви отримаєте найактуальніші знання з газетної, онлайнової, теле- та радіожурналістики, навчитеся ( чи суттєво вдосконалите своє вміння) працювати за професійними стандартами, писати якісні і цікаві тексти, знімати відеосюжети, ефективно комунікувати й просувати контент у соціальних мережах, проводити фактчекінг та журналістські розслідування і ще багатьом необхідним у сучасній медіасфері речам. Від вас же вимагатимуться відповідальність, сумлінність та реальне прагнення професійного розвитку.

Програму Школи вдосконалено з урахуванням як нових запитів та викликів інформаційного світу, так і побажань та пропозицій випускників минулого навчального сезону. Новий сезон триватиме 10 місяців, впродовж яких буде проведено 12 тренінгів та 40 практичних занять. По завершенню слухачі отримають іменні сертифікати.

 Отже, з вами працюватимуть:

Діана Дуцик – викладачка Могилянської школи журналістики, виконавча директорка ГО “Український інститут медіа та комунікації”,

Олена Дуб – медіатренерка з соцмереж для НГО та медіа, співзасновниця спільноти “SMM Talks for NGO & Media”, що об’єднує digital-фахівців українських медіа та громадських організацій

Андрій Куликов – радіо- та телеведучий, співзасновник «Громадського радіо», голова Комісії з журналістської етики

Богдан Кутєпов – журналіст-розслідувач, відеограф, документаліст, стрімер

Ігор Куляс та Олександр Макаренко – медіатренери з сучасної інформаційної тележурналістики та техніки телерепортажу

Оксана Мороз – фахівчиня з інформаційної гігієни, засновниця волонтерської ініціативи “Як не стати овочем”

Альона Романюк – фахівчиня з фактчекінгу, головна редакторка проєкту «По той бік путінської брехні», засновниця ініціативи «По той бік пандемії», авторка влогу «По той бік інфи»

Людмила Панкратова – медіаюристка, виконавча директорка Інституту розвитку регіональної преси

Віталій Портников –  телеведучий, політичний оглядач, публіцист

Олег Хоменок – член ради директорів Глобальної мережі журналістів-розслідувачів GIJN, старший радник з питань медіа Інтерньюз Нетворк

Поспішіть! Школа стартує вже в грудні, а кількість навчальних місць у ній обмежена. Прийом відбуватиметься за результатами попередньої співбесіди, записатися на яку можна за телефонами 050-528-03-15 та 096-390-30-25, або особисто звернутися у Тернопільський прес-клуб за адресою вул. Качали, 3 .

IX Регіональна школа сучасної журналістики працюватиме в рамках проєкту «Сприяння медіареформам та розвитку регіональної журналістики» за підтримки «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

22.11.2021, 04:37
4979 Переглядів