«Головне наше завдання – «зшити» Україну. Головна ідеологія – економічний патріотизм»

02.06.2020, 09:50
1655 Переглядів

На цьому наголосили представники нової політичної сили  «За майбутнє» під час презентації обласного осередку у Тернопільському прес-клубі.  20 травня відбувся установчий з’їзд партії, яка утворилася на базі однойменної депутатської групи у Верховній раді України. Очолив її народний депутат України Ігор Палиця. Головою Тернопільського обласного осередку обраний депутат обласної ради, підприємець Володимир Болєщук, його заступник – також депутат обласної ради Андрій Цибульський. Про завдання та основні напрямки діяльності партії розповів член депутатської групи «За майбутнє», народний депутат Іван Чайківський.

«Головне наше завдання – «зшити» Україну. Головна ідеологія – економічний патріотизм, – наголосив політик. – Наша політична сила об’єднує людей, які досягли успіху в господарюванні та управлінні. Депутати-мажоритарники, які входять до однойменної групи «За майбутнє» у Верховній Раді, представляють інтереси понад 4,5 мільйона виборців, знають їхні проблеми і захищають їхні права. Вони мають господарський досвід і добре знають, як зробити нашу державу економічно сильною. Лише тоді нас будуть поважати у світі. Прагнемо об’єднати людей, які щиро хочуть жити і працювати в Україні, трудитися на благо кожного регіону, відтак – на благо усієї держави».

Голова осередку Володимир Болєщук  каже, одне з ключових завдань партії на рівні області забезпечити гідні умови для життя та праці жителів Тернопільщини, щоб вони були господарями на своїй землі.

Заступник голови Андрій Цибульський  розповів, що долучився до цієї політичної сили, оскільки побачив у ній чіткий план дій, щоб працювати над реальними проблемами українців. Він зазначив, що чимало лідерів структури «УКРОП» зі всієї України підтримують нову політичну силу і готові допомагати розбудовувати партію.

Представники «За майбутнє» означили і свої плани на осінь – вони  йдуть на місцеві вибори. Не приховують, що висуватимуть партійців з досвідом на посади керівників ОТГ та до депутатського корпусу. «Сьогодні вкрай важливо зробити все для того, аби ОТГ очолювали фахівці, які зможуть вирішувати проблеми громад і робити максимум для їх розвитку. Ми боротимемося за голоси мешканців області», – зазначив Іван Чайківський.

Партійці також наголосили, що відкриті до співпраці з тими політичними силами, які працюватимуть на реальні зміни у державі.

02.06.2020, 09:50
1655 Переглядів