«Міс Тернопіль» повертається в оновленому форматі!

04.06.2021, 12:35
2215 Переглядів

Після перерви, пов’язаної з пандемією, конкурс краси «Міс Тернопіль» повертається. За звання найкрасивішої, титул і корону, а також цінні подарунки змагатимуться 18 дівчат з Тернопільської області. Фінал конкурсу відбудеться 14 червня у Тернопільському академічному обласному  драматичному театрі імені Т. Шевченка. Про деталі цьогорічного заходу під час пресконференції у Тернопільському прес-клубі розповіли  організатори. «Подати заявку на участь могла кожна бажаюча дівчина, яка відповідала заявленим критеріям, – сказала, зокрема, виконавча директорка конкурсу «Міс Тернопіль» Юлія Мосейко. – Ми отримали майже 50 заявок. Окрім того, самостійно шукали дівчат у соцмережах і запрошували їх взяти участь у кастингу.  Під час відбору, звісно, ми звертали увагу не тільки на параметри фігури, а й на інші якості дівчат, зокрема, на їх інтелектуальні здібності, вміння поводитися перед камерою, рівень володіння англійською мовою. Як бачите, бажаючих було багато, проте мушу відзначити, що двоє дівчат відмовилися від участі в конкурсі, коли дізналися, які етапи підготовки їх чекають».

І справді, фіналу, який глядачі зможуть побачити вже за декілька днів, передували майже 2 місяці посилених тренувань, які продовжуються. Учасниці  бaгaто чaсу займаються у спортивному зaлі, відвідують мaйстер-клaси, беруть участь  у фотозйомках та репетиціях дефіле.  Загалом вони витрачають на підготовку до 7-8 годин щодня.

«Під час заходу буде 5 дефіле. Можливо, комусь здається, що ходити на підборах, посміхатися і випромінювати впевненість – це дуже легко, та це зовсім не так. Кожна з учасниць дуже старається, і дуже відповідально ставиться до репетицій. Я бачу, як дівчата змінилися за цей час, і усі вони рішуче налаштовані перемогти Але, як не крути, їх – вісімнадцять, а  корона лише одна», – додала хореографка-постановниця Nino. А ведуча конкурсу Ната Бенч розповіла про те, як його оновили та “перезавантажили”.  Зокрема, глядачі вперше можуть спостерігати за тим, як  учасниці готуються до фіналу заходу. «Фінал – це грандіозне шоу, проте це завершальний етап. Підготовка ж до нього відбувається у форматі табору. Напевно, усім цікаво, що ж відбувається за його лаштунками, тож ми вирішили надати глядачам  можливість це побачити. Також із перших днів підготовки учасниці ведуть онлайн-щоденники у соціальних мережах, де можна познайомитися з ними ближче і побачити їх у різних образах», – повідомила Ната Бенч. Її співведучим, до речі, буде зірковий гість –  Володимир Андрієвський, який вже 15 років є «голосом» програми «Світське життя».

   Щодо  учасниць, то нaймолодшій з них –  17 років, нaйстaршій – 22. Учaсть у конкурсі беруть не лише професійні юні моделі, aле й дівчaтa, які досі не мaли тaкого досвіду. Переможниця предстaвлятиме нaш крaй нa всеукрaїнському рівні тa боротиметься зa корону «Міс Укрaїнa 2021». Окрім того, «Міс Тернопіль 2021» отримає в нагороду поїздку за кордон від партнера заходу.

«Наш конкурс краси – це не лише про красу, це про цінності, про соціальну позицію, про проекти та успіх і, звісно, про шлях до «Міс Україна».  Ми впевнені, що нам вдасться зробити грандіозне шоу, показати тернополянам щось прекрасне, чого нам всім так не вистачало у час пандемії», – підсумувала Ната Бенч.

Придбати квитки на фінальне шоу конкурсу можна у касі драмтеатру. Вхід для представників ЗМІ – безкоштовний за умови попередньої акредитації, яку можна отримати в оргкомітеті конкурсу «Міс Тернопіль».

04.06.2021, 12:35
2215 Переглядів