X Регіональна школа сучасної журналістики стартувала

22.12.2022, 15:32
1460 Переглядів

У Тернопільському прес-клубі відбулася презентація ювілейної, X Регіональної школи сучасної журналістики.

Як зазначила її керівниця Анжела Кардинал, попри воєнний стан всі тренінги та практичні заняття цього навчального сезону проходитимуть офлайн. Слухачами стали 25 студентів Тернопільського національного педагогічного університету, Галицького коледжу та Західноукраїнського національного університету, а також місцеві журналісти. Впродовж наступних 10-ти місяців буде проведено 10 тренінгів під керівництвом визнаних фахівців медіасправи всеукраїнського рівня ( їх ми називали, анонсуючи діяльність Школи) та 40 практичних занять з місцевими тренерами. З останніми майбутні слухачі  познайомилися під час презентації, це – відомі тернопільські медійники Світлана Мичко, Наталка Андрушко-Колтун, Ната Бенч, Наталія Бурлаку, Тетяна Тарасенко, Роман Савуляк.

 Анжела Кардинал ознайомила з правилами роботи Школи і навчальним графіком та повідомила, що перший тренінг відбудеться уже наступної середи, 28 грудня. Найважливіше про стандарти та етику журналістики в сучасних умовах слухачі дізнаються від  Діани Дуцик – виконавчої  директорки “Українського інституту медіа та комунікації”, викладачки Могилянської школи журналістики.

X Регіональна школи сучасної журналістики Тернопільського прес-клубу працюватиме в рамках проєкту «Сприяння медіареформам та розвитку регіональної журналістики» за підтримки «Медійної програми в Україні».

22.12.2022, 03:32
1460 Переглядів