Якщо хочете ефективно боротися з ворогом в Інтернеті

23.04.2023, 14:17
317 Переглядів

 Чи знаєте ви про проєкт «MRIYA», що реалізовується у синергії Кіберполіції України та волонтерів? Якщо ні – поспішіть дізнатися.

   «MRIYA» ((https://t.me/stoprussiachannel) – це проєкт, який було запущено для боротьби з дезінформацією та пропагандою у соціальних мережах та медіа й донесення правди про війну росії з Україною до якомога більшої кількості людей. Його основна мета – знищення російських осередків в Інтернеті, зменшення рівня кібербулінгу та цькування, протидія наркотикам та шахрайству, просвіта населення щодо інформаційної безпеки, залучення та мотивація громадян до активної громадської позиції.

Розробники, а також велика кількість небайдужих громадян, перетворили «MRIYA» у сильну ініціативу протидії російським окупантам в медіапросторі. На сьогодні, це – найбільша спільнота, яка успішно протидіє російській агресії в Інтернеті.

   У проєкту є офіційний сайт— https://mriya.social, де можна долучитися до блокування ворожих ресурсів. А також декілька окремих ініціатив:

https://t.me/stoprussiachannel (основний телеграм канал, де здійснюються комунікація з підписниками, а також надання завдань для блокування, приймає він й інформацію про фейкові ресурси.
— @stopdrugsbot (бот для збору нових посилань на ворожі ресурси, а також автоматизованої взаємодії з користувачами)
https://t.me/ukraine_avanger_bot (офіційний бот для збору інформації про ворожу техніку, колаборантів, мародерів та іншу оперативну інформацію)
— гра «Котяцький драйв» для підняття морального духу громадян та допомоги ЗСУ.

23.04.2023, 02:17
317 Переглядів