Що турбує тернополян найбільше

08.04.2016, 10:42
119 Переглядів

Воно зрозуміло, що головні проблеми нашого суспільства – це і проблеми усіх його членів. Та попри це кожну конкретну людину ( в залежності від соціального статусу, віку, обставин тощо) в різний час найбільше турбує різне. «Студентський кореспондент» поцікавився цим у тернополян, відтак отримав ось які відповіді.

   Роман, 23 роки, артист: “На даний момент мене найбільше турбує економіка України. Тому що замість того, щоб самим розвиватись і розвивати нашу країну, ми змушені їхати за кордон в пошуках кращої долі”.

   Ольга, 21 рік, студентка: “Турбує відсутність стабільної та гідної роботи, яка б забезпечила моє успішне майбутнє та свободу”.

   Марія, 42 роки, домогосподарка: “Непокоїть дуже ситуація в країні, адже гине багато наших співвітчизників, і, хтозна, можливо завтра на їхньому  місці опиняться і мої близькі”.

   Софія, 22 роки, ландшафтний архітектор: “Мене на даний момент турбує освітня система в країні. Вона погана і непродумана, ми повинні вивчати і виконувати абсолютно непотрібні речі, які ніколи нам не знадобляться”.

   Назар, 13 років, школяр: “Те, що я не можу ходити на багато гуртків, які мені подобаються, бо це дорого коштує, і батьки не можуть собі цього дозволити”.

   Олег, 57 років, пенсіонер: “Турбує різке зростання цін. Раніше холодильник на 200 гривень можна було багато чим наповнити, а зараз на ці гроші і найнеобхідніше не все купиш”.

   Степан, 33 роки, лікар: “Найбільше зараз хвилює моє здоров`я,  яке останнім часом  різко погіршилось. Прагну швидше одужати”.

   Володимир, 27 років, вчитель: “Непокоїть відсутність житла і те, що його зараз придбати дуже дорого, а за вчительську зарплату взагалі нереально”.

    Анна, 46 років, бухгалтер: “Корупція практично у всіх сферах, коли на кожному кроці вимагають незаконну плату”.

    Олена, 51 рік, прибиральниця: “Син дуже довго не одружується, тож переймаюся, що так і не дочекаюся внуків”.

Запитувала Ілона Костюк

08.04.2016, 10:42
119 Переглядів