Обрати президента вам допоможе iVote

11.03.2019, 15:35
367 Переглядів

«Поняття не маю, за кого голосувати!» – якщо ця фраза про вас і ви досі не визначилися, за котрого з кандидатів у президенти України ви віддаватимете свій голос 31 березня, то радимо скористатися сайтом https://ivote.com.ua/#/ . IVote ( дослівно з англійської перекладається як «я голосую») – це незалежна освітня платформа, розроблена для того, щоб допомогти виборцям краще зрозуміти передвиборчі програми кандидатів та раціонально і зважено дійти свого рішення під час виборчого процесу. Програмний модуль iVote співвідносить ваші відповіді з офіційними позиціями кандидатів, які вони виклали у своїх передвиборчих програмах. Спеціально для цього проекту команда програмістів та експертів розробила алгоритм та методологію більш точного розрахунку. Різні варіанти відповідей поєднані між собою, а результат демонструє, наскільки ваша позиція співвідноситься з позиціями кандидатів. В результаті короткого опитування ви отримаєте список кандидатів, де на початку будуть знаходитися ті, з якими у вас ( відповідно до їхніх програм) є найбільші збіги, а наприкінці – ті, з ким ваші позиції співпадають найменше. Також ви можете побачити цитати з офіційних програм кандидатів стосовно конкретних важливих питань та порівняти їх.

   Проект доступний в онлайн-версії на всіх актуальних браузерах (Chrome, Edge, Firefox та Safari) та Internet Explorer 12. Мобільна версія доступна в Android Chrome та iOS Safari. Функціонує телеграм-бот. Ваша анонімність гарантується розробниками програми. Сайт не збирає жодних персональних даних та не вимагає реєстрації. Важливо зазначити, що iVote – це тільки інструмент, який має полегшити розуміння політичного процесу та збільшити доступність розуміння офіційних програм кандидатів. Відтак закликаємо вас покладатися на власний розсуд та самостійно аналізувати отримані результати й приймати своє рішення.

   Треба додати, що проект не залежить від будь-яких політичних сил та реалізується одеською громадською організацією «Інститут політичної інформації» за підтримки міжнародної організації Internews Network. 

11.03.2019, 03:35
367 Переглядів